En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa da nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Bunun önlemini bile montaj sırasında yangın firması, kullanma esnasında ise binadan mesul eşhas almalıdır.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve sevap çkızılışması önemlidir.

Yangınlar çabucak yayılabilir ve insanoğluın hızlı bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini Yapı kucaki yangın merdivenleri, insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde çıkmalarını sağlar ve evgin perese tahliyesini kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

1 mm veya elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok elan uz ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil ederı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan güçlü evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları üzere değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş muamelei yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Bunun dâhilin de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar çalışmalevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu kucakeride mahsur kalabilir.

Bu nedenle henüz faik bir fiyata yangın kapısı iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye sağlamlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Sahanlığın en az makroliği ve uzunluğu, merdivenin enliliğinden azca olamaz. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Yeni strüktürlarda belli başlı yüksekliğe sahip binaların yangın merdiveni yapmasının mecburi evetğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. ölçünlü yangın çıkışı ve kapısına ehil olan binalarda yangın merdivenleri bina düşünceına dahil edilir.

Report this wiki page